A válság nyertese is lehet a Kulcs-Soft Nyrt.?!
2020. május 07. írta: Deanka

A válság nyertese is lehet a Kulcs-Soft Nyrt.?!

A jelenleg is zajló koronavírus-járvány a legtöbb gazdasági ágazatra igen komoly, leginkább negatív hatással volt, azok viszont, akik a digitális térbe fektettek be egészen pozitívan, megkockáztatom, hogy akár nyertesen zárhatják az évet. 

A Kulcs-Soft nem mostanság szállt be a digitális forradalomba, így nem is lehet meglepő, hogy a tavalyi esztendőt rekordként könyvelhetik a cég történetében, ugyanis ahogyan a bevételét, úgy a nyereségét is képes volt növelni. A jelentések szerint a vállalat igazgatótanácsa egy részvény után 90 forintos osztalék kifizetéséről döntött a részvényeseknek.

A tavalyi évben jelentősen, közel 25%-kal tudtuk növelni az egy részvényre jutó eredményt. - nyilatkozta Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. igazgatótanácsának elnöke.

Mivel a koronavírus-járvány a digitális piacra egészen kedvező hatással volt, úgy a Kulcs-Soft első közzétett negyedéves adatai alapján az eddigiekhez képest még tovább tudta növelni a bevételeit, illetve a nyereségét.

20140924kulcssoft-kulcsar-tibor-kulcsar-tibor.jpg

A Kulcs-Softot a 2008-as világválság alatt vezettem be a tőzsdére, részben pontosan azért, hogy bizonyítsam a cég válságállóságát. Bár nagyon szomorú, hogy egy ilyen szerencsétlen helyzet bekövetkezett, de azt látjuk, hogy a digitális forradalom emiatt sokkal hamarabb és sokkal nagyobb volumennel következhet be, sőt, már most megnőtt a termékeink utáni kereslet.

A Kulcs-Soft iránti fokozott érdeklődés iparági híresztelések alapján részben az is okozhatta, hogy a jó eredmények és a korábban bejelentett befektetői tárgyalások mellett a társaság iránt egy jóval nagyobb kapitalizációval rendelkező tőzsdei társaság is aktívan érdeklődik. 

Mi mindig a cég, a dolgozóink és a részvényesek érdekeit helyezzük előtérbe. Ezidáig minden egyes döntésünket e három szempont alapján hoztuk meg és a jövőben is így fogunk majd tenni. - zárta pozitívan nyilatkozatát Kulcsár Tibor.

A bejegyzés trackback címe:

https://virtualfreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr2215667816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.